Anders Søndergaard

Far, cykelist og interesseret i alt teknik.

Om crowdfundingguiden

Space

Få succes med din CrowdFunding kampagne med den komplette guide.

Om crowdfundingguiden.dk

Den første version lavede jeg for at få styr på mine egne tanker omkring at bringe et produkt til markedet. JEg kan godt lide at gå struktureret tilværks, så jeg lavede en masse research, og til sidst var der nok til at jeg kunne lave en lille ebog.

Ebogen var en stor succes, og blev downloaded mere end 1.000 gange. Det viste mig at der var interesse for markedet, og jeg blev opfordret til at lave en opfølger. Det har dog taget lidt tid, da virkeligheden og et rigtigt arbejde er kommet i vejen, men jeg har store forhåbninger til at den bliver færdig.

Denne artikel blev første gang publiseret den 3. jan, 2017 med denne overskrift Om crowdfundingguiden af her Crowdfundingguide.dk/om.php/ under overskriften Om crowdfundingguiden og markeret med disse nøgleord Crowdfunding samtidigt med at denne beskrivelse fortæller om artiklen Crowdfundinguiden er lavet som en hjælp til at navigere i crowdfundingverdnen hvor Kickstarter, Indigogo og andre hjælper startups med at få kontakt med potentielle kunder..

Artiklen har fået
4.1 stjerner i 26 anmeldelser.


Næste artikel Foregående artikel