Amazon launchpad - Få dit produkt ud til forbrugerne

Amazon LaunchPad

Amazon Launchpad er en smart måde at få dit produkt og ide ud til en voldsomt stor køberkreds. På https://www.amazon.co.uk/gp/launchpad/signup kan du nemt og hurtigt komme i gang.

 

Der er 4 nøgleområder hvor Amazon Launchpad virkeligt kan gøre en forskel. Amazon er en af de to største globale markedspladser. Den kinesiske Alibaba er den anden.

 

Et verdensomspændende logistiknetværk og aktiviteter i alle interessante lande er Amazon et godt sted for dig at have dine vare.

 

Du kan bliver opdaget meget hurtigere, og ved at bruge Amazons indbyggede marketing platform, så kan du blive fundet af kunder der ikke engang har hørt om dig før, men som alligevel er i markedet for nogle tilsvarende produkter.

 

Du kan oprette din egen sider på Launchpad, så du kan begynde at opbygge fortællingen om dine produkter og dermed dit Brand.

 

Launcpad er fra starten Globalt. Hvis du har brugt Kickstarter eller Indigogo til din kampagne, så er der givet kunder fra hele verden, og ved at bruge den samlede rækkevide fra Amazon, så kan du målrette dine produkter til de lande hvor der er størst interesse.

 

Du har kun en samarbejdspartner, som står for alt det praktiske.

 

Du kan se nogle af de hyppigst stillede spørgsmål til servicen her:

 

https://www.amazon.co.uk/gp/launchpad/signup#questions

Denne artikkel blev første gang offentliggjort under overskriften Amazon launchpad – Få dit produkt ud til forbrugerne den 7. september 2017 på denne adresse https://crowdfundingguide.dk/launchpad/. Læs mere om holdet bag på Rosalle & Philipson.