Sociale medier

Hvilke sociale medier skal jeg bruge?

Brug dem du kender, og dem du forventer dine støtter bruger. Facebook og Twitter er sikre valg.

Sociale medier

Der er reelt kun to sociale medier du skal holde øje med. Facebook og Twitter.

Facebook fordi, jeg antager at du er som langt de fleste Danskere – aktiv på Facebook. Det er bare nemt at få noget delt, nå alle dine venner og deres venner er på facebook. Facebook er altså et must have i forhold til crowdfunding.

 

Twitter er lidt anderledes. Jeg tror egentligt der er en del danskere der har en twitter profil, men min erfaring siger mig at det stort set kun er journalister der bruger det aktivt. Det gør dog ikke mediet uinteressant for os. Journalister leder konstant efter nye historier, og så er det genialt at der er kommet et alternativ til de gammeldags pressemeddelser.

 

Bare se på Donald Trumph, han har en pressesekretær, men det virker som om hans fornemste job er at rydde op i alt det ballade de direkte Tweets får lavet. Det er lynhurtigt, at dele information via Twitter, og da langt de fleste professionelle journalister har en form for overvågning sat op, så er det ret let for dem at lave nye historier efterhånden som de opstår.

 

Sociale medier er så stort et område at vi ikke kan dække det hele her. Jeg har samlet alle relevante artikler om sociale medier på denne side. http://socialemedier.com

 

 

Denne artikkel blev første gang offentliggjort under overskriften Sociale medier den 7. september 2017 på denne adresse https://crowdfundingguide.dk/socialemedier/. Læs mere om holdet bag på Rosalle & Philipson.