Videotemplates

Video Templates

Du kan finde den nemme opskrift på succesfulde videoer i bogen, men nogle af de ting jeg ikke kunne vise i bogen er hvor let det er at lave professionelle videoer.

 

Hvis du ser på TV, så er der nogle små kunstgreb de benytter sig af for at gøre indslagene informative og let fordøjelige. Der bliver brugt hyppige klip og typisk også en sammenblanding mellem tekst og billede. Gode producenter ved at hjernen automatisk begynder at læse tekst hvis der er på skærmen. I nyhedsudsendelser bliver det ofte brugt i forbindelse med det man kalder “Lover Thirds”, som egentligt bare er pæn tekst der er lagt ind over scenen.

 

Både til Apple og windows kan man finde masser af templates der kan hjælpe med at komme i gang. Du kan her på Videohive se på nogle af de forskellige varianter der er tilgængelig.

Denne artikkel blev første gang offentliggjort under overskriften Videotemplates den 7. september 2017 på denne adresse https://crowdfundingguide.dk/videotemplates/. Læs mere om holdet bag på Rosalle & Philipson.